Кметът: Някои се притесниха, че отхвърлихме много работа-преглед на печата

Брой 4 на "Тракия 21 век" вече е при читателите си. Интервю с кметът на Димитровград Стефан Димитров е публикувано в новия брой. Някой се притесниха, че отхвърлихме много работа, казва градоначалникът. През Милена Николова той разказва за усвоените пари по проекти и новия бюджет, за асфалтирането на пътищата в кв.Черноконево и за предстоящото в областта на инфрастуктурата.

5000 трамбоват по Е-80, 100 блокират камиони - за протестите в Горски извор и Ябълково разказва в дописки "Тракия 21 век". В ябълково жителите на селото протестираха срещу тежките камиони, които вече 2 години им разбиват улиците.

ОбС събира дарение за загинал в Гръцко - информира още новия брой на "Тракия 21 век". Загиналият е 60-годишния Георги Тасев от Радиево, всички съветници открикнаха и събраха 480 лв. за транспортирането на тялото на мъжа в България.

Малките фурни искат по-високи цени на хляба - темата е от стр.4. Големите производители в Хасково и Пловдив, които диктуват пазара, ни държат с вързани ръце, жалват се в бранша.

Глобиха професор, обидил Димитровград - 500 лв. е глобата за проф.Пламен Цветков, който отправи обидни нападки срещу Димитровград в предаване в националния ефир.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини