Мърфи бъзика ИАРА - преглед на печата в Димитровград

Новият брой 5 на "Тракия 21 век" е вече по реповете. В него четем - Двама от Крепост зверски. От първа страница със снимки е илюстрирана тежката катастрофа, която стана между Хасково и Димитровград в четвъртък. За още един инцидент през седмицата в броя на "Тракия 21 век" - Набучиха пет кирки в аудито на безработна. За втори път неизвестни трошат автомобила на Румяна Делчева, пише "Тракия 21 век".

Мърфи бъзика ИАРА - темата е на стр. 4. Дописката разказва за поредния улов на кмета на Сталево Панчо, които напук на риболовните органи пак улови сом в Марица и за целта си извади риболовен билет.

Въвеждат нов модел за приемната грижа -  общината ще си партнира с бизнеса, за да осигури трудова заетост на децата от приемни семейства и от социални домове.

Иванови делят операционната братски - темата е от стр. 6 на "Тракия 21 век". Анонимен сигнал праща тричленка да разследва хирурзите Йордан и Георги за корупция, одитът доказва клевета.

Две села си избраха царе на лозята - пише от последната си страница димитровградският седмичник. Селата са Черногорово и Голямо Асеново. В първото Цар за четвърти път стана Антон Вълков, а в Голямо Асеново с приза най-добър майстор на домашно вино се окичи Койно Вълков.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини