Обявиха 56-годишен за "Цар на виното" - преглед на печата

Новият брой 4 на "Димитровградски пазар" излезе от печат днес. В него четем за регионалния празник Трифон Зарезан в димитровградското село Черногорово. Обявиха 56-годишен за "Цар на виното", пише изданието. Навръх 1 февруари ножицата хвана и зам.кметът Христо Колев.

Концерт събира средства за страдащ от рядко заболяване - темата е разработена на стр.8 на седмичника. Става дума за 33-годишен димитровградчанин, болен от апластична анемия. Концерт в залата на ДТ "Апостол Карамитев" на 10 февруари ще набира средства за лечението на младия мъж.

Полагат темелите на цялостна визия за развитие на приемната грижа, информира от стр. 7 "Димитровградски пазар". В своеобразен инкубатор на идеи за разработване на цялостна визия за развитие на приемната грижа в България се превърна състоялата се преди дни в Димитровград тематична дискусионна среща, пише изданието.

Около 20 милиона ще коства мостът на "3 март" - става дума за изграждането на нов железопътен надлез на мястото на сега съществуващия, който свързва бул."Трети март" с централната част на Димитровград. Това е станало ясно на заседание на Мониторинговия комитет по наблюдение и контрол на проекти в столицата, информира "Димитровградски пазар".

Подаваме данъчни деклапрации на три места в Димитровград, информира от последната си страница димитровградският седмичник. Това става на гише в централната поща в Димитровград и поделенията й в кварталите Марийно и Черноконево.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини