5 172 лв. събраха димитровградчани за Анастас Христов

Димитровградчани събраха над 5 100 лв. за лечението на младия мъж от Димитровград

 5 172 лв. бяха събрани за лечението на 33-годишния футболист Анастас Христов по време на сношния концерт в залата на Драматичен театър "Апостол Карамитев". 3 000 лв. са от продажбата на билети и още 2172 лв. е имало в кутията, която бе поставена на входа на театъра. Благотворителната инициатива бе организирана от футболен клуб "Димитровград ІІ", част от който е и 33- годишния Анастас.

С много положителен заряд, емоция и очаквано пълна зала премина благотворителния концерт. Откриха го танцьорите от балетна школа "Галаксико", които представиха нов танц и нови сценични облекла. Последваха изпълнения на Ирина Лодкаджиева и Пламена Янчева, както и дебютът на най-новите попълнения на ансамбъл "Изворче". На сцената се изявиха още група „Straight”, ансамбъл „Изворче”, формация за латино танци „Джани”,Лушка и Тончо Тоневи, Нора, Жоро Рапа, Марина Драгиева, Петя Михалева, Стоян Христанов, Христо Иванов.

Да подкрепят благородната кауза дойдоха  и много приятели, колеги и близки на Анастас, специален ред имаше и за футболистите от "Димитровград ІІ". В края на концерта стана ясно, че сумата от продажбата на билети ще бъде преведена по сметката на Анастас Христов. Парите от кутията бяха предадени на бащата на младият мъж. Семейството на футболиста благодари на всички, който му помагат и подкрепят в битката със заболяването апластична анемия. 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Младата изпълнителка Пламена Янчева
Много близки и приятели на футболиста дойдоха на концерта
Общинските съветници Любомир Богданов и Маргарита Симеонова също подкрепиха каузата
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини