"Изток": Един се брои в нета, всички със сателит - преглед на печата

Ситуацията в димитровградският квартал "Изток" по време на преброяването е темата на новия брой на вестник "Тракия 21 век", който излиза днес на вестникарският пазар. Само една фамилия се прои в нета, всички със сателит - пише изданието. 12-членно семейство в квартала се тъпче в две стаи, шашка анкетьор. В друга къща пък, 38-годишната Златка Демирева живее без адресна регистрация.

Мърфи ще съди ИАРА - пише димитровградския седмичник, причината е че от агенцията по рибарство и аквакултури му направи акт за уловения 54-килограмов сом.

Инфаркт погуби д-р Русев на Е-80 - за трагичната катастрофа с димитровградския лекар в края на тази седмица информира в подробности "Тракия 21 век". Психиатърът се блъсна челно с ТИР край село Върбица.

Жители на две улици скачат срещу паяка - кметската забрана за влизане и паркиране по улиците "Захари Стоянов" и "Девети май" в Димитровград бе посрещната от живеещите там с гражданско недоволство.

Приеха бюджета на надеждата - така "Тракия 21 век" коментира сесията, провела се миналия четвъртък, на която бе приета финансовата рамка на общината за 2011 година.

В новият брой на вестника има интервю с шефката на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани. Да търсим семейство на детето, не обратното, казва Шабани. Според нея, България изостава в подкрепата си към кандидат-осиновяването.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини