Ивелина от Димитровград щe танцува при Слави

Талантливата Ивелина е част от "Галаксико" вече почти десетилетие

Димитровградчанката Ивелина Александрова, която от 9 години е част от балет "Галаксико" ще бъде една от участничките в третото издание на формата на Слави Трифонов "Танцувай с мен". Днес талантливото момиче е в София, за да участва в записите на шоуто, което ще се излъчва по БТВ следващата седмица.

"Въпреки, че годината е натоварена за Ивелина тя реши да участва и аз я подкрепих", коментира хореографът на "Галаксико"Тихомир Митев. Той разказа, че тази година Ивелина завършва Езиковата гимназия в Димитровград и е решила да кандидатства в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" с театър на движението.

Тихомир си спомня, че тя идва в школата, когато е била в 4 клас. Още с първите изяви става ясно, че е талантлива и артистична. Така за кратко време Ивелина става абсолютен шампион в своята възрастова група тогава 12-15 години. Таньорката е и една от първите, с които "Галаксико" покорява международни сцени и печели награди, припомни Митев.

Той сподели, че журито на "Танцувай с мен- 3" засега се пази в абсолютна тайна. Ясно е само, че в него ще е Слави Трифонов и шефката на балет "Мега денс". Цялата танцова школа в Димитровград стиска палци на Ивелина да се представи отлично и запомнящо се.

Ивелина Александрова на сцената

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини