Комунизмът като атракция - преглед на печата

Комунизмът като атракция е темата на седмичникът "Тракия 21 век", който излезе днес на вестникарския пазар. В материала пише, че Димитровград може да печели добре от това, което оцеля на синора между тоталитаризъм и демокрация. Дописката проследява къде в Димитровград има символи на комунизма и в какво състояние са те сега.

Темида дочака нов герб, пише още изданието на стр.2. Става дума за герба над входа на съдебната палата в града. На 1 март е било монтирано ново пано на държавния герб, информира "Тракия 21 век".

Авария наводни улица в Ябълково, друга тема от вестника. Причинена е от багери на фирма "Монолит", които правят шумоизолираща стена край високоскоростната жп отсечка Пловдив- Свиленград.

Рекорд: 1,50 лв. билетчето до Хасково - за новата цена на билета по междуградската линия информира и "Тракия 21 век". Тя е в сила от 1 март и е заради повишения дизел.

Какъв е закона на сталевския кмет Мърфи става ясно от седмичника, за разправиите на селския управник с ИАРА - Хасково е дописката на цяла 6 страница.

В новия брой на "Тракия 21 век" е отделено място и за интервю с д-р Желю Желев, който тази седмица гостува в Димитровград. Според него, ремонт на Конституцията ще оправи нещата в страната.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини