Най-много работни места за българи в Германия - преглед на печата

Темата за безработицата в Димитровград и страната засяга в новия си брой "Общински вестник". Според водещият материал, най-много работни места за българи има в Германия. Това е интервю с шефът на димитровградското бюро по труда Антония Тюйлиева. Тя коментира безработицата в страната и какви работни места се предлагат зад граница.

Вазовци влязоха в ролята на евродепутати - за посещението на ученици от ПМГ в Страсбург разказва в материал на втора страница "Общински вестник".

Есе прати Жулиета в Брюксел -също дописка за успехите на Вазовци на международна сцена. Писмената разработка на ученичката е отличена от фондация "Пайдея", пише изданието.

Троен празник в Меричлери - поредица от събития ще има в малкия град по повод 21 март- първа пролет и 25 март- Благовещение, пише димитровградския седмичник.

Черноконевци благодарят на кмета - от дописката става ясно, че жителите на димитровградския квартал са благодарни на общината за поставената преди месеци канализация. Така е решен и дългогодишния проблем с дъждовната и отпадната води.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини