Тихи жертви минират АБВ-то - преглед на печата в Димитровград

Новият брой на "Тракия 21 век" е вече на пазара. Темата в него - Тихи жертви минират АБВ-то. Часовете по общуване и училища за родители ще решават проблема с абдикирането от школските проблеми, това твърдят психолози от страниците на вестника.

Частници довършват автогарата. Става туристически център? - за връчването на концесията на фирма "Порт транс Чавдаров" информира вестника от новия си брой. През първата година от концесията ще бъдат инвестирани 250 000 лв.

Инсулт прати  75-годишен в мантинелата - заглавието е от страница Регионът. Дописката описва катастрофата, станала в четвъртък на кръстовището до Водната кула в Димитровград. Заради инсулт зад волана замалко не загина 75-годишен мъж.

Ляв призова властта да върне японското дарение - става дума за призива на бившия зам.кмет на Димитровград Олег Филев Димитровград да се откаже от безвъзмездното дарение за ремонт на ОДЗ-то в Меричлери. Според Филев, Япония сега е изправена пред сериозно изпитание и би трябвало да подпомогне собствения си народ.

Интервю с носителя на наградата "Любимец 13" публикува "Тракия 21 век". Асен Блатечки казва, че сексът на екрана трябва да е красив, като в живота.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини