Психобомба цъка в Димитровград - преглед на печата

Психобомба цъка в Димитровград - темата на новия брой на "Тракия 21 век". Според материала, 2 500 с тревожно-депресивни състояния от общината търсят годишно специализирана помощ. В дописката става дума и за това, че вече втори месец пациентите на медицинския център в Димитровград нямат психиатър. Усилията на ръководството да замести трагично загиналия д-р Веселин Русев удрят на камък.

Софиянски: Стефан Димитров е фаворит на местните избори. Заглавието е от стр.4 на "Тракия 21 век". В дописката  се разказва за посещението на бившия кмет на София в Димитровград. Свободните демократи подкрепят и хасковския кмет Георги Иванов за нов мандат.

Ремонтират жилищата от "Вулкан" с пари от Европа - става дума за дарените 90 апартамента от "Италчименте Груп" на общината. Това се случи в средата на миналата седмица, като подпис под договора поставиха кметът, председателят на ОбС и генералния директор на италианската компания.

И ГЕРБ поиска общината да връща парите на Япония - опит на прокара през ОбС идеята на социалиста Олег  Филев за връщане на безвъзмезната помощ от 35 000 евро дадени от Япония направи в четвъртък съветникът от ГЕРБ Антон Вълков. Идията обаче не получи одобрението на общинарите.

500 дариха дрехи за нуждаещите се - става дума за акцията на Неделен пазар за събиране на излишни дрехи и обувки миналата неделя. Над 500 димитровградчани и представители на фирми от тържището се включиха в инициативата.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини