"Кръгчето" зад общината грейна в ярки цветове

Юристконсулът на общината Димитър Гавазов и зам.кметът Росен Кузев боядисваха в зелено

Известният като "Кръгчето" сред майките парк зад общината от днес ще радва малки и големи с новия си вид. 16-те пейки снемиха белия си цвят и вече са  червени, зелени, сини и жълти. Заслугата е на работещите в дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване” и отдел „Правно-нормативно обслужване” в общината, които цял преди обяд боядисваха без почивка. Така едно от любимите места на малките димитровградчани и техните майки, баби и дядовци стана още по- привлекателно.

"Решихме да изберем ярки цветове, за да са в синхрон с намиращата се тук детска площадка", обясни шефката на радостните ритуали в общината Радостина Кузева. Четки бяха хванали още зам.кметът Росен Кузев, директорът на „Гражданска регистрация и административно обслужване” Мария Михова, секретарят в администрацията Диана Димитрова и юристконсултът Димитър Гавазов.

Шефката на ГРАО Мария Михова предпочете жълтия цвят

Работещите в Гражданската регистрация показаха сръчност и майсторски умения

За парапетите на надлеза за кв.Мариино и облагородяването на мястото се погрижиха други отдели в тукашната администрация. Дирекциите "Финансово-счетоводна дейност" и "Общинска собственост, търговия, горско и селско стопанство" също показаха сръчност и бояджийски умения и освен парапетите, се постараха част от пейките в парк "Марица" да изглеждат по-добре. В тази инициатива челен пример даде зам.кметът Христо Колев.

Зам.кметът Христо Колев се включи в пролетното боядисване на общината
Директорът на дирекция "Общинска собственост" Теодора Стоянова освежи парапетите на моста за кв.Мариино
Освежени бяха и пейки в парк Марица

Начинанието е част от кампанията по пролетното почистване на Димитровград, което продължава до 21 април. Идния вторник работещите в общината ще боядисат и почистят и детската площадка в парк "Пеньо Пенев".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини