Дъждът секна пролетното почистване в Димитровград

Още миналата седмица зам.кметът Красимир Колев и специалисти от общината направиха план на почистването на детската площадка в парк "П.Пенев"

Дъждът, които продължава да вали над Димитровград и днес провали планираното почистване на детската площадка, намираща се в западния край на парк „Пеньо Пенев”, казаха от общината. Мероприятието, за което бе направена предварителна подготовка се отлага за четвъртък от 13.00 часа.

Още през миналата седмица бяха набелязани дейностите, които част от работещите в Общинска администрация ще довършат по време на акцията. Водени от зам.кметът Красимир Минев, групата в която влизат служители в дирекция Хуманитарни и социални дейности и отдел "Инвестиционна дейност, околна среда и води" ще боядисат детските съоражения и ще почистят района около площадката. Предвижда се да бъде възстановен и пясъчника за игра, както и да се допълнят липсващите елементи от детските катерушки

Тукашната администрация приканва гражданите също да се включат в пролетното почистване на площадката в четвъртък. Мероприятията по чистенето на града и селата продължават до 21 април.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини