"Господари на езика" - любимци на Богоровци

Пиесата, победила в раздела за актьорско майсторство, заедно с хумористичните сценки "Господари на езика"

Пиесата "Спомените на Урания" събра 26 точки и стана най-доброто театрално представление по време на честването на патронния празник на димитровградската Езикова гимназия "д-р Иван Богоров". То се проведе в залата на ДТ"Апостол Карамитев" и събра богоровци за своеобразен пролетен празник на таланта. Ръководител на сборния състав от актьори бе учителката Стефка Иванова.

Първото място, героите от Олимп разледиха с хумористичните сценки под надслов "Господарите на езика", автори са учениците от 11 б клас, а ръководител им бе преподавателката Бистра Жекова. На второ място се класира сценката "Райска ябълка" с 22 точки и със сценарист Ирена Тодева. Серията от сценки се оказа и най-интересна за публиката в зала, която и даде колективна награда.

Богоровци изпълниха залата до краен предел и се смяха от сърце

В раздела за музикално изкуство конкуренцията също бе голяма. Победител с 26 т. стана Добромира Георгиева от 11 клас, следвана от Владимир Николов, също единайсетокласник. Жаклин Войнова от 9 а зае третото място в този раздел. 

Майкъл Джексън взриви публиката

Кристиян Костов от 11 б стана първенец при танцовото изкуство със изпълнението на "Да разбиеш сърце". Публиката също оцени таланта му и го избра за свои любимец след гласуване с анкетни карти. Второто място остана за Ивелина Димитрова от 12 а клас, а третото място си поделиха Георги Каменов от 8 клас и дуета на Деница Пенкова и Ивелина Димова от 12 клас.

Момент от скечовете "Господари на езика", станали любимци на публиката

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини