Многократно прострелян мъж открит жив на паркинг във Варна

36-годишен мъж с множество огнестрелни рани бе открит в автомобил на паркинг във варненския кв. "Владиславово" снощи. Той е в МБАЛ "Св. Анна" и състоянието му е тежко.

Сигналът е подаден около 21.20 ч. от телефон 112 в полицията, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Случаен минувач е видял простреляния в колата му - "Мерцедес" с варненска регистрация, паркирана пред блок 5. Незабавно на място е изпратен автопатрул, който открил, че въпреки множеството наранявания мъжът е все още в съзнание. Извикан е екип на Бърза помощ, който транспортира ранения до болницата.

Полицията е установила самоличността на мъжа - той е от град Белослав, но живее във Варна. Не е криминално проявен. По информация на БЛИЦ се казва Добри Добрев. Прострелян е в краката, гръдния кош, лявата ръка.

След извършения първоначален оглед на местопрестъплението са намерени и иззети веществени доказателства, като се очаква днес да бъде направен и втори оглед. Разпитани са свидетели и е уведомен дежурен прокурор.

Директорът на ОД на МВР- Варна комисар Димитър Димитров заяви, че са открити множество гилзи по време на втория оглед, като най-вероятно те са от стандартен "Макаров", съобщи "Фокус".
От болницата пък заявиха, че животът на ранения е вън от опасност, но състоянието му продължава да е тежко. Той е под полицейска охрана и все още не може да бъде разпитан.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини