Константин пее на празника на химиците в събота

Константин ще весели химиците на професионалния им празник

Фолк звездата Константин и оркестър Канарите ще веселят работещите в химическия завод "Неохим", които тази събота и неделя си устройват традиционния Ден на химика в парк "Вапцаров". Певецът и гласовитите "Канари" ще са част от програмата в събота от 18.30 до 20.00 часа.

Преди това от 10.00 сутринта стартира надпреварата „Мама, татко и аз“, която ще подложи на изпитание семействата в игрите „Остани сух“, „Точно в целта“, „Пренеси чашата“ и „Комбинирана щафета“. Най-добрите ще получат награди, а за малчуганите ще има и торта.

Актьорите Силвия Предова и Янко Митев от ДКТ – Хасково, са подготвили детско шоу с много изненади, издадоха организаторите от "Неохим". Ще има и много състезания като „Весела пътека“, Дартс, „Преодолей препятствието“, „Избутай камиона“.

На 15 май, също от 16.00., купонът на химиците продължава. С любими руски песни ще се представи група „Грамофон“ от Казанлък, танцов състав „Тракия“ към НЧ „Хр. Ботев“ ще падгряват публиката на фона на изпълненията на дуета Поли Паскова - Здравко Мандаджиев. За доброто настроение ще се погрижат и дуо Лушка и Тончо Тоневи, оркестър „Настроение“ - Димитровград.

 

Атрактивни състезания готвят организаторите за Деня на химика

В програмата ще участват и състави на Детски и младежки център – Димитровград: ТШ „Галаксико“, „Стрийт дъст“, театрална школа „Апропо“, танцов състав „Изгрев“. И, разбира се, най-успешното читалище в димитровградска община „Звездица“ с едноименния си ансамбъл, покорил много наши и чуждестранни сцени с неповторимите ритми на българския фолклор.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини