Купонът на химиците стартира с игри и кебапчета в парк "Вапцаров"

Най-апетитните кебапчета днес и утре се намират в парк "Вапцаров"

С надпреварата „Мама, татко и аз“, и игрите „Остани сух“, „Точно в целта“, „Пренеси чашата“ и „Комбинирана щафета“ стартира празникът на работещите в "Неохим" в парк "Вапцаров" тази сутрин. Традиционният Ден на химика събира днес и утре колектива на химическия завод и техните семейства на купон с много забавление и изненади.

Празникът се оказа притегателно място и за много димитровградчани, както и търговци на балони, лакомства, памук шекер и атракциони. Още в сутрешните часове се разнасяше апетитна миризма на кебапчета, а напливът на хора към парка не секваше. 

"Неохим кетъринг" се погрижи за храната на празника

В следобедните часове актьорите Силвия Предова и Янко Митев от ДКТ – Хасково бахо подготвили детско шоу с много състезания като „Весела пътека“, Дартс, „Преодолей препятствието“, „Избутай камиона“.

В програмата участваха балетен център „Галаксико“, „Стрийт дъст“, театрална школа „Апропо“, танцов състав „Изгрев“, танцов ансамбъл "Звездица".

 

Парк "Вапцаров" привлича димитровградчани днес и утре
Балони и лакомства опразниха кесията на родителите

Най-очаквано бе гостуването на фолк звездата Константин тази вечер, който събра купища фенки в парка тази вечер. След него за доброто настроение на химиците се погрижиха от оркестър "Канарите".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини