Осигуряват заетост на 83-ма безработни - преглед на печата

От 9 до 12 месеца заетост на 83-ма безработни обещава градската управа по силата на действащ доносрки проект, информира в новия си брой "Димитровградски пазар". Водещия материал е под заглавие Осигуряват обучение и заетост на 83-ма безработни.

Димитровградчанин смени сгафила депутатка на зам.парламентарен пост - темата също е от първа страница. Става дума за димитровградският народен представител Иво Димов, който през миналата седмица пое зам.шефското място в Комисията по правата на човека.

Магазинер и шофьор за разносна търговия нужни на бизнеса в Димитровград- информира от стр.2 седмичникът. пак там е пубкилувана и справка за свободните места на трудовата борса.

Картотекират Димитровград към основните дестинации на световните туроператори? - под това заглавие "Димитровградски пазар" пише за резултата от среща в град Форли по проект за тоталитарната архитектура в Европа.

Земеделците сами избират как да облагат доходите си, темата е от последната страница на вестника. Става дума за лицата като земеделци и тютюнопроизводители, които нямат регистрация по ДДС.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини