Грабят билети за театър с участието на Камен от "Стъклен дом"

Димитровградчани разграбиха за ден 100 билета за постановка с участието на актьорът Калин Врачански от сериала "Стъклен дом". Той ще се превъплати в ролята на мускетар на димитровградска сцена. Това ще се случи на 7 юни, когато тук гостува постановката на театър "София" "Тримата мускетари". Спектакълът е дело на режисьор Атанас О`Махони, а оригиналният сценарии на Алескандър Дюма е написан от Марк Рехелс.

В постановката участват още Анастасия Лютова, Лилия Маравиля, Лора Мутишева, Росица Дичева, Борис Георгиев, Мартин Гяуров, Милен Николов, Михаил Милчев, Николай Върбанов, Пламен Великов, Пламен Манасиев, Росен Белов, Сава Пиперов, Юлиян Малинов, Юлиян Рачков, Красимир Митов.

“Тримата Мускетари” е приключение, което ни връща към ценностите, които превръщат човека в Човек, то ни вади от декадентската ленивост и ни кара
да потърсим в себе си цветове и усещания, който отдавна сме забравили, агитират от Рекламния отдел на тукашния театър. На 7 юни ще има две представления на "Тримата мускетари" - от 17.00 и oт 20.00 часа. Цените на билетите са между 8 и 12 лв., по 6 лв. са за ученици и пенсионери.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини