Отбелязахме деня на детето в аванс със сладолед и игри

Парк "Вапцаров" днес бе най-привлекателното място за димитровградчани

В аванс честитиха днес деня на детето от Община Димитровград. Весел празник събра в парк "Вапцаров" майки, татковци, баби и дядовци с деца и внуци. Освен традиционните надуваеми дворци, люлки, пуканки, понички и шекер памук, димитровградските деца бяха предизвикани да участват в различни състезания. Пиратско парти и смешки с клоуни забавляваха по-малките.

В 10.30 часа започнаха рисунките на асфалт и колоезденето за по-големите ученици. По обяд наградите на най-добрите връчи кметът Стефан Димитров. Най-добри в рисунките на асфалт от градините са Виктор Трифонов и Николай Николов от ОДЗ "Слънце", те се класираха първи. На второ място също има две деца, това са Георги монев от ОДЗ "Райна княгиня" и Мария Желева от ОДЗ "Слънце". Трети в рисунките на асфалт остана Калоян Димов от ЦДГ №1.

Възпитаничката на ОУ"Алеко Константинов" Радослава Желева е първа в рисунките на асфалт при учениците, заедно с Иван Атанасов от същото училище. Катерина Владова от ОУ"П.Славейков" е втора, тя дели мястото с Лора Любомирова от ОУ"Ал.Константинов". Третото място журито отреди на Росина Георгиева от ОУ"П.Славейков".

Кметът Стефан Димитров честити празника на децата и връчи наградите на най-добрите в рисуването и колоезденето
Безплатният сладолед свърши за минути, той бе най-очакван от децата на празника

В колоезденето най-добър се оказа Радостин Николов от ОДЗ №4, филиал "Радост". На второ място се класира Кристиян-Богомил Докузлиев от ОДЗ№ 2, филиал "8 март". Трети остана Павел Бисеров от ДГ "Йорданка Чанкова"

Наплив имаше и при сергията с понички

Сергии с играчки примамваха децата
Малцина се престрашиха да се качат на огромния дворец

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини