Сталинският барок - примамка за туристи - преглед на печата

Какви шансове има Димитровград да стане част от транскултурен маршрут на тоталитарните резервати нищи в новия си брой “Тракия 21 век”. На темата “Сталинският барок – примамка за туристи” е посветена цяла страница, а от материала става ясно, че Димитровград спокойно може да бъде наречен музей на открито.

140 000 лв. на “Св.Екатерина” отпусна местният парламент – това се случи на последното заседание на димитровградските съветници. Така те подпомагат разплащането на задължения към доставчици. Парите ще се връщат до ноември 2012 година.

Заради изнудване от изкупвачи ягодите от Крепост - на ракия - пише “Тракия 21 век” на страница Община. Това се е заканил най-големия производител в региона Милчо Милчев. По 70 ст. предлагат да изкупят килограм ягоди фирмите, жалва се още производителят, според когото цената е поне 2,30 лв.

 Театърът с нов правилник, запазва персонала. Това решиха на последната си сесия димитровградските общинари. 397 лв. е заплатата на директора, театърът става и второстепенен разпоредител с бюджета.

Репортаж от изминалото състезание по риболов на язовир “Черногорово” публикува вестника на стр.7.

42-ма страстни въдичари заметнаха в “Черногорово”.Осемгодишен бе най-малкият участник в състезанието, с което се открива сезона.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини