Седем от най-талантливите си ученици изпрати СОУ "В.Левски"

Абитуриентите на СОУ "Васил Левски"

24 зрелостници от димитровградското СОУ "Васил Левски" получиха дипломите си за средно образование на церемония в лятната читалня на библиотеката. Всички те успешно са издържали държавните зрелостни изпити, похвали се директорът Антон Иванов. Четирима от абутириентите ще учат в Музикалната академия в Пловдив, двама са приети в Софийския университет, трима -в УНСС -София.

18 от общо завършващите училището 51 млади хора получават удостоверения и свидетелство за професионална квалификация, отчетоха от училището. Бяха връчени и дипломи на 7 изявени ученици заради постигнатите успехи в училище. Сред тях са народната певица Марина Драгиева, многократният носител на "Златна лира" Димо Карев, Мелек Мурад, пианистът Мартин Дафинов, Кериме Кадир, Стойчо Делчев, Валерия Вълева. Всички те продължат да се занимават с музика и в следващият етап на своето образование, казаха от ръководството на училището.

На изпроводяк бяха наградени победителите в конкурса на СОУ"Васил Левски" за най-красиви абитуриент и абитуриентка и призвучаха изпълнения на таланти от училщето.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини