73-ма Богоровци се дипломираха с класическа музика и стихове

Директорът Красимир Кръстев подчерта, че се гордее с Випуст 2012 на Езиковата в Димитровград

73-ма зрелостници на Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" в Димитровград се дипломираха на тържествена церемония снощи в зала "Гросето".

Всички дванайстокласници от Випуск 2012 успешно са издържали матурите, подчерта директорът Красимир Кръстев, като припомни, че Богоровци имат най-високия резултат от зрелостните изпити в Хасковска област- 5,22.

“Радвам се да ви видя пораснали и помъдрeли, каза още Кръстев и вместо слово поздрави дванайстокласниците със стихотворението "Ако" на Ръдиард Киплинг.

За тържествената атмосфера на церемонията в зала "Гросето" допринесоха музикантките от хасковското трио “Кантабиле”. Прочуствени слова имаше от класните ръководители на завършващите Богоровци, родители и ученици.

Първенец по успех на Випуст 2012 е Йорданка Йорданова с 5.95, следвана от Добромира Георгиева – 5.93, след тях се нарежда Николай Славов – 5.90.

Общо 29 са отличниците на Езиковата в Димитровград, те получиха и свитъци с пожелание от кмета Иво Димов, имаше и поздравителни адреси от шефът на ОбС Стефан Димитров.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Първенецът на Випуск 2012 Йорданка Йорданова
Втората по успех в този випуст Добромира Георгиева пожела успехи на съучениците си

Пожелание към дванайстокласниците отправи и Николай Славов, трети по успех в този випуск

Хасковското трио "Кантабиле" се погрижи за атмосферата на дипломирането

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини