Иде плавен ръст в цените на имотите - преглед на печата в Димитровград

Бум на рентиерство в годините на криза отчитат посредниците в имотните сделки от Димитровград пише във водещ материал вестник "Димитровградски пазар" днес. За разлика от продажбите, които се държаха дълго около точката на замръзване, отдаването на жилища под наем бележи апогей. Търсенето на имоти под наем многократно изпреварва предлагането, пише изданието и се позовава на брокерката Нели Велева, която е в бизнеса с имоти от 16 години. Според нея, вяла е търговията с имоти в димитровградско. Мераклиите за жилище могат да го придобият и срещу 350-380 евро на кв.м.

Разбиха организирана група за въоражени грабежи, тарторът от димитровградско, криминална тема от стр. 9 на димитровградския вестник. Тартор е 46 -годишен мъж от Злато поле, в продължение на два години бандата тормозира региона.

"Асталди" се оттегля, оширяват ЖП надлеза заради водната кула? - под това заглавие дописка от стр.8 разказва за това, че съществува идеен вариант при който да бъде съхранена емблемата на Димитровград.

"Британци модернизиран "Неохим", друга тема от "Димитровградски пазар". И още - "Благоустрояват междублокови пространства с общински пари".

На страница 13 - "Димитровградчани с призови места в международен турнир по джу-джицу".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини