Мария Капон: Подкрепяме успешните кметове

Стефан Димитров, Мария Капон и лидерът на ЕНП в Димитровград Петър Томов

Подкрепата си за градоначалника Стефан Димитров, ако той бъде издигнат за кмет, изразиха днес от Единната народна партия в Димитровград. Лидерът на партията на национално ниво Мария Капон пристигна тук, за да открие нов офис на ЕНП в града.

"Ние подкрепяме Стефан Димитров от самото начало, той работи добре и резултатите за града се виждат", каза Капон. Тя допълни, че местните организации в страната ще имат свобода да решат как да се явят на избори -самостоятелно или в коалиция. Навсякъде обаче от ЕНП ще подготвят свои листи за съветници. Там където има успешни кметове, ЕНП ще ги подкрепи.

"Не винаги най-добрите кандидати са в нашите редици", призна Капон и заяви, че партията й иска да управлява България, защото знае в каква страна трябва да живеят хората.

Освен заради откриването на новия офис, хората на Капон дойдоха в Димитровград, като част от кампанията "ЕНП Експрес", която цели среща лице в лице и изслушване на проблемите на населението по места. В същото време от партията набират и подписи за самостоятелна регистрация в ЦИК за местните избори и тези за президент.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини