Търсят началник на Общинските гори в Димитровград

Да управлява и стопанисва общинския горски фонд ще е една от задачите на кандидатите за поста директор на "Общински гори"

Шеф на учреденото преди по-малко от месец Общинско предприятие "Общински гори" търси тукашната администрация. Кандидатите за поста трябва да имат висше образование -магистър и да са лесовъди по професия.

Минималният стаж за заемане на позицията е поне 7 години опит в лесовъдската практика и опазване на горските фондове. Срокът за подаване на документите е до 22 август 2011г., а мястото е Информационния център на първият етаж в общината. Комплектът включва молба, автобиография и копие от дипломи и придобити специалности, както и документ, доказващ нужния стаж.

Общинското предприятие "Общински гори" бе учредено след решение на местния парламент на последната сесия в края на юли. Целта на новата структура е да се води отчет за устройството и състоянието на общинския горски фонд и различните мероприятия - санитарна сеч, добив на дървесина, маркиране и сортиментиране, подготовка за провеждане на търгове за продажба на дървесина и други.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини