ССД обединява партии, подкрепящи Стефан Димитров

В началото на август от тукашната структура на ССД обявиха, че ще правят коалиция за местните избори, снимка - ССД Димитровград

Димитровградската структура на ССД е подписала политически споразумения с партиите, които няма да издигат собствени кандидатури за кмет на Община Димитровград. Това информираха днес в прессъобщение до медиите от местният офис на партията на Стефан Софиянски.

"Водени от желанието си за успешно социално-икономическо и културно-историческо развитие на Общината и оценявайки важността и значимостта на избори 2011 местните ръководства на партиите ще подкрепят номинираната от ССД кандидатура на Стефан Димитров за кмет на Община Димитровград" се казва още в съобщението на Съюза на свободните демократи.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Велизар Чолаков от ръководството на ССД -Димитровград не пожела да уточни имената на партиите, с които са водени преговори за коалиция ,тъй като разговорите с някои от тях все още продължавали.

В близките дни ще се регистрира коалиция с други политически партии за участие в местният вот на 23 октомври, посочват още хората на Стефан Софиянски в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини