ГЕРБ- от служебната победа до автогола на местния вот - преглед на печата

Новият брой на "Тракия 21 век"

ГЕРБ - от служебната победа до автогола на местния вот е темата, която нищи в новия си брой от днес "Тракия 21 век". Според изданието, надеждата на Бойковите хора, че вземат ли общинските центрове, ще кадруват по селата се компрометира от липсата на личности. В материала е припомня, че според промените в новия изборен кодекс 12 села в димитровградско няма да гласуват за собствен кмет.

3330 екочанти раздават на Неделния пазар, информират още "Тракия 21 век". Те са ушити от плат по поръчка на ръководството на неделното тържище. Инициативата е заради кампанията на БНТ срещу найлоновите торбички.

Избират фирма да асфалтира Черноконево става ясно от дописка на страница "Община". До 20 септември се набират офертите на фирмите, парите са от Европейската инвестиционна банка, а с тях ще се поправи настилката на канализираните улици в квартала.

Сталевци скачат против кариера - поредното недоволство на жителите на Сталево е намерило място на страниците на седмичника. Този път става дума за кариера за добив на латати.

Убийството, потресло Димитровград преди десетина дни е обект на внимание на страница "Трагедия". Паркета дублира касапница е заглавието на материала на Делян Аврамов. Авторът припомня криминалното досие на Кольо Иванов и семейните отношения с жена му Дорка. Драмата се разигра в апартамент на бул."Благоев" №9.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини