Мечтата на Ивелина от Галаксико се сбъдна

Ивелина Димитрова от димитровградската танцова школа "Галаксико" вече е студентка в НАТФИЗ. Това потвърди пред Dimitrovgrad.bgvesti.net талантливата балерина, която днес черпеше момичетата и момчетата от балетния център заради своя успех на приемните изпити. Ивето е приета в мечтания от нея Танцов театър, специалност Театър на движението в театралната академия. Там тя ще се занимава с танци и пантомима.

Абитуриентката на Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" заминава за София на 11 септември. Сподели, че както на всички новоприети студенти и е мъчно за родния Димитровград, близките и приятелите. Ивелина смята, че ангажиментите по обучението ще й отнемат повече време, но все пак ще се връща тук при първа възможност.

Димитровградчанката вече девет години е част от балет "Галаксико". Идва в школата на Тихомир Митев когато е в 4 клас и почти веднага става абсолютен шампион в своята възрастова група тогава 12-15 години. За почти десетилетие на сцената Ивелина често е впечатлявала със своите изяви жури и публика в наши и международни фестивали. През зимата 18-годишната абитуриентка се пробва и в кастинга на шоуто "Танцувай с мен" и бе една от одобрените в първия кръг. Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.net й желае късмет и попълен вятър!

Ивелина в едно от участията си на международна сцена на танцов фестивал в Унгария

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини