Да за Димитровград издига Катя Панева за кмет

Катя Панева

Катя Панева от ДСБ е кандидатурата на коалиция "Да за Димитровград" за кмет на предстоящите на 23 октомври местни избори. Решението е било взето на събрание на лидерите на партиите в коалицията тази вечер. На него са били обсъждани и имената на кандидат-съветници в листата на коалицията. От там уточняват, че до 20 септември ще бъде изготвен и пълния й вариант за изборите.

На свое заседание миналата вечер от коалиция "Да за Димитровград" решиха, че водач на листата за съветници в Димитровград ще бъде сегашният кмет Стефан Димитров. Това стана часове след като градоначалникът обяви, че няма да се кандидатира на изборите през октомври и посочи за това лични мотиви.

Коалиция "Да" за Димитровград" се регистрира в Общинската избирателна комисия на 23 август. Политическата формация  подаде документи за участие в изборите за кмет на общината, кметове на кметства и общински съветници.

В "Да за Димитровград" влизат Общността на демократичните сили (ОДС), СДС, ДСБ, Движение "Герьовден", БЗНС ,Обединени земеделци, Обединена социалдемокрация и Общество на Нова България.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини