ГЕРБ-Димитровград тръгна към победата с водосвет

С тържествен водосвет стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Димитровград

С тържествен водосвет в храм „Св. Димитър” ПП ГЕРБ в Димитровград, официално стартира предизборната кампания за местни избори. Той бе отслужен от протойерей Георги Тодев за здраве и благоденствие.

На церемонията присъстваха кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за Димитровград Иво Димов, кандидатите за общински съветници  Веселин Милев, Галина Чингарова, д-р Вълчо Митрушев, Методи Грозев, Кирчо Кирев и др. 

Проявата уважиха и кметове на населени места, членове и симпатизанти на партията. Те си пожелаха успешна предизборна кампания, здраве и благополучие на всички димитровградчани.

Кандидатът за кмет Иво Димов каза, че ПП ГЕРБ – Димитровград ще води позитивна кампания. „Помолих се за всички жители на нашата община. Влизаме в местните избори със самочувствие, че сме направили много за Димитровград. Така ще е и за в бъдеще”, допълни Димов.

За празничната церемония в храм „Св. Димитър” пристигна зам.-министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев, за да подкрепи лично кандидата за кмет Иво Димов и листата с кандидати за общински съветници на партията.

„Желая успех на нашия кандидат Иво Димов. Той познава добре работата на общината, като бивш председател на димитровградския Общински съвет и тази на държавната администрация, като депутат от 41-о Народно събрание. През годините Иво Димов работеше активно за интересите на Община Димитровград и това е видно от всички. Не са малко реализираните проекти тук, които нямаше да бъдат възможни и без неговата помощ. Желая успех на местните избори на него и листа на ГЕРБ за общински съветници и кметове на населени места. Заставам зад тях, защото са достойни и качествени хора”, сподели минути след водосвета зам.-министърът Делян Добрев.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини