Търсят директор в Димитровград срещу заплата от 5 бона

Атрактивна заплата от 4 975 лв. дава чуждестранна фирма, която търси да назначи човек на позицията "Административен директор". Мястото е заявено в Бюрото по труда в Димитровград, сочи справка там. Изискванията към кандидатите са висше образование -мениджмънт, стопанско управление и владеене на английски и италиански език. Стаж от минимум 3 години на подобна позиция е друго от условията, както и работа със софтуер SPSS, Alpha Platiniumq JDE Oracle, SS Superstrike и MS Office.

Свободни са местата и за трима учители в димитровградски училища със специалност български, английски език и история. Търсят се и пет възпитатели, както и педагог за Центърът за обществена подкрепа.

Общо 65 свободни позиции в сферата на строителството продължават да набират кандидати. Става дума за машинисти пътно-строителни машини, пътни работници, технически ръководители, строитерни инженери.

За шивачи и шивачки има незаети 19 свободни места, голяма част от тях за облекла. Търси се и крояч на кожа, показва справката на трудовата борса. Повече информация в сградата на Бюрото по труда, бул."Раковски" №13-запад.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини