2,8 млн.лв. вземат меричлерци за проблема с арсена -преглед на печата

Новият брой на "Димитровградски пазар" е от днес по реповете в града. За успешно разрешения казус със замърсената вода на град Меричлери пише изданието от първата си страница. 2,8 млн.лв. вземат меричлерци за проблема с арсена е водещото заглавие на седмичника. Новината бе съобщена на среща на депутата и кандидат за кмет на общината Иво Димов.

Железничари: Кадровата оптимизация излага на риск сигурността на пътниците. Темата е от стр.7 на изданието и от нея става ясно, че недостатъчния брой железничари влиза в разрез с вътрешноведомствения правилник за движение на влаковете, категорични са от структурата на КНСБ в БДЖ.

Четири училища на газ, по селата-дърва и въглища, как ще се отопляват школата в димитровградско тази зима информира още "Димитровградски пазар".

80 вакантни работни места в димитровградско, търсят суши и тепаняки кулинари, темата е от втора страница на седмичника. Тя дава представа за свободните места на трудовата борса в Димитровград и работа в какви области се предлага.

Хасковски фирми с ценови дъмпинг на хляба, местни свалят цени в движение - за развоя на събитията около намалението на цената на насъщния пише и "Димитровградски пазар" в новия си брой. От седмица хляба в димитровградско се харчи за 0,80 лв. вместо досегашния 1 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини