Раздават по 200 лв. бонуси за рождения ден на Неохим

Премии ще получат работещите в "Неохим" за юбилея на завода, който е на 5 ноември

По 200 лева премия по случай 60-годишнината на „Неохим“ АД ще получат над 1000 работници и служители в компанията, казаха от пресслужбата на торовия завод в Димитровград. Годишнината заводът навършва на 5 ноември 2011 г. Бонуси няма да получат само назначените след 30 септември и хората с временни трудови договори заради капиталовия ремонт на завода. Решението за премиите е взето на поредното заседание на Комисията за социално сътрудничество потвърди изпълнителният директор Тошо Димов. 

От дружеството обещават, че ако финансово-икономическите резултати през четвъртото тримесечие са добри, работещите в “Неохим” ще вземат и коледни премии. От преслужбата на завода напомниха, че неохимци вече получиха извънредни възнаграждения  за първото и второто тримесечие на годината.

Комисията за социално сътрудничество е обсъдила и изменение на системата за оценката за трудово представяне, което ще се извършва на тримесечие, а в края на годината всеки от работниците ще подлежи на годишна атестация. В “Неохим” очакват новата система да насърчава хората да бъдат ефективни в своята работа и да предоставя възможност и за кариерно развитие.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини