Иван Панайотов: "Република" трябва да се промени

Република очаква промяната

„Република“ трябва да се узакони. Ние ще помогнем на хората да сторят това, вместо да ги държим в това положение. Тази „Република“ трябва да се промени. Това каза на хората от квартал „Република“ кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Панайотов. Както обеща, кандидатът посети всеки хасковски квартал и се спря да поговори със всеки.

Ромите се държат в едно и също положение от години. „На избори само ни обещават, но всичко е едно и също“ горещеше се гражданин от квартала. Лоша инфраструктура и ВиК комуникации, липса на работа, непрекъснати заплахи че „ще ги почнат“ откъде ли не и др. „придобивки“ тормозят хората от „Република“. „Държат ни на тръни и ни казват какво да правим“ смятат някои от по-младите. По старите бяха свикнали с всичко. Те на доброто не вярват, страх ги е от лошото. „Не вярвайте на тези които ви кажат, че ние ще ви бутаме домовете. Че ще ви вземем каручките“ успокои множеството Иван Панайотов. „Ще намерим изход от положението ви, но при всички случаи няма да ви забравим, както досега“ добави той показвайки с красноречив жест разбитите и неасфалтирани улици и липсата на всякакви хигиенни и битови условия в голяма част от квартала. „Република“ е част от забравените крайни квартали на Хасково, на които само е обещавано, а нищо не е правено. Не са им предлагани и никакви алтернативи на сегашното положение. А в квартала живеят хора от всички етноси, граждани на Хасково като всички други. Затова правилата и придобивките, ще важат и за тях, добави Панайотов.

Вдъхновени от думите, че хората с каруци и коли са равни, „републиканците“ си спретнаха своя „формула едно“. Дузина каручки с нагиздени кончета извъртяха вдъхновена кушия на „писта“ в посока „ходжова“ чешма. За победителя имаше 500 кила първокласен ечемик за кончетата.

Някои даже я отпразнуваха предсрочно

Формула R

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини