Дора Янкова: Нося силата на добрите решения, имам самочуствие и воля за да успеем

Уважаеми съграждани, скъпи смолянчани, приятели!

През изминалият близо месец заедно направихме две важни неща: начертахме пътя по който трябва да продължи Смолянска община и Смолян и се обеденихме около визията за развитието ни. 

Постигнахме изключително искрен диалог, обсъдихме общите ни болки и проблеми и заедно ги подредихме като приоритети.

През тези дни ние скрепихме със здравите си родопски десници, новия договор за бъдещето на Смолян и общината. В него написахме, че през следващият мандат ще работим за модерна, просперираща и обновяваща се Смолянска община, за успешен и модернизращ се град Смолян.

Скъпи съграждани, ние сме пред избор, който има стойността на референдум за бъдещето. Избор, който не може да се сведе до рутинна волеизява, защото е избор  между- знаене, можене , воля, опит и голо отрицание и обикновена борба за власт.

Не се съмнявам в житейската мъдрост и спсобносттста на смоленчанина да притегля преди да избира. Съмнявам се в способността на опонентите ми да приемат и уважат правото на избор на гражданите. Затова искам да ви призова, да не се поддавате на  тези опити  и с хладнокръвие и родопско достойнство,  да се противопоставим на тези, които искат власт заради властта, на тези които не знаят дали предлагания от тях път наистина води към храма

Уважаеми съграждани, заедно с кандидатите за общински съветници ви предложихме нашето разбиране и решения за развитието на Смолян и общината. Дописахме ги  с вас по време на предизборните срещи. Към края на предизборната  кампания мога отговорно и убедено да заявя:  не ви подведохме, не ви излъгахме и не ви обещаваме неща, които не можем да изпълним.

  Обръщам се към вас,  моите съграждани и заявявам: Посветих  усилията си за да върна достойнството и силата на Смолянския край.Подчиних волята си на потребността да възродя сърцето на Родопите. Доказах с труда си, че зная и мога. През годините носих  в сърцето си общите ни проблеми и надежди.

 Горда с вашата подкрепа ви предлагам  добри и работещи решения. Моята програма трасира пътя към модернизацията и просперитета на Смолянска община. Осигурява по нататъшно развитие на икономиката и туристическия отрасъл. Означава възраждане на Сърцето на Родопите със средства от от европейските фондове. Носи в себе си грижа и отговорност за  промяна в качеството на  живот в нашата община. Гарантира съхраняването на отколешните ни образователни и културни традиции. Пази достойнството и гордостта на смоленчани и отдава дължимото на общата ни грижата  за нашето бъдеще - децата и младите хора.

Скъпи приятели,

Перспективата е ясна, избраният  път е правилен. Призовавам ви да  продължим по този път заедно, да отговорим на клеветата с усмивка, на отрицанието с пренебрежение.

Уважаеми  родопчани, по време на  срещите с вас получих най-голямата награда  за всички мои  усилия. Благодаря ви за силата, благодаря ви за вярата. Благодаря, че минахме заедно през изпитанията в тези нелеки времена. Благодаря  , че доверието ви в мен и в стореното за сърцето на Родопите са съхранени.

Призовавам ви да ни подкрепите отново, като гласувате с нашата бюлетина за кмет и   общинските съветници от листата на БСП.

Призовавам ви да изберете опита и отговорността. Призовавам ви да продължим заедно по пътя към  модерна, просперираща и обновена Смолянска община, за модернизиран и успешен град Смолян.

Нося силата на добрите решения, имам самочуствие и воля за да успеем.

Очаквам вашата подкрепа и доверие  и обещавам , че смолянска община ще бъде достойна за своите граждани!

Да си пожелаем победа в общото ни усилие към добруване!

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини