Иво Димов: Вотът ми е за градивното бъдеще на Димитровград

Членовете на избирателната комисия посрещнаха с хляб и сол кандидатът на ГЕРБ за кмет Иво Димов

Със питка и шарена сол посрешнаха кандидата за кмет на общината, издигнат от ГЕРБ Иво Димов в избирателната секция в Димитровград, в която той гласува преди обяд. Малко преди 11 часа кандидат-кметът, придружен от съпругата си и двете си деца пристигна пред училище "Алеко Константинов", където се намираше мястото му за гласуване по постоянен адрес.

Пожелание за успех на изборите отправиха членовете на комисията към Димов, малко след това той гласува, а бюлетините в двете урни пусна 6-годишният му син Никола.

"Подкрепям градивните хора, които ще съхранят стореното от нашите родители в името на нашите деца", каза кандидатът на ГЕРБ. Той не скри, че в битката за президенска власт е подкрепил двойката, която е доказала че умее да работи с разум и професионализъм. Димов изрази надежда повече хора да излезнат и да гласуват днес, за да определят своето бъдеще.

Бюлетините в урните пусна 6-годишният Никола, син на Иво Димов
Кандидатът за кмет търпеливо изчака своя ред на опашката за гласуване пред секцията

Правото си на глас в днешния вот за местна и президенска власт преди обяд упражни и водачът на листата на ГЕРБ за съветници Катя Чалъкова. Тя гласува в секция в училище "Пенчо Славейков".

Катя Чалъкова гласува преди обяд в секция в училище "Пенчо Славейков"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини