ЕНП: Представихме се блестящо на изборите

От ЕНП са доволни от изборните резултати, обещават работа в новия ОбС

Да благодарят на избирателите за подкрепата в местния вот днес направиха и от димитровградската структура на ЕНП, която се очерта като четвърта политическа сила в бъдещия Общински съвет, защото ще разполага с 4 места. Лидерът на ЕНП Петър Томов коментира пред журналисти, че представянето на партията в изборите за местна власт е блестящо.

"Това ни дава увереност, че ще успеем да реализираме основните си приоритети - образование и спорт, правим заявка за участие и във всички постоянни комисии в местния парламент", каза Томов. Той е убеден, че още хора са гласували за партията на Мария Капон и това го показва големия брой недействителни бюлетини, където е бил зачеркнат номер 5, заедно с номер 23 на коалиция "Да за Димитровград".

Томов бе категоричен в подкрепата си за кандидата за кмет Катя Панева и поясни, че в седмицата до вода ЕНП ще мобилизира силите си в тази посока. партията е за нов кмет, който да управлява с желязна ръка в кадифена ръкавица.

От тукашната структура се похвалиха и с успеха си на изборите за кмет на Меричлери. Там кандидатът на ЕНП Ангел Колев отива на балотаж с претендент на ПК Екогластност. Заявка за позитивна и свежа кампания през оставащата седмица до балотажа направиха хората на Капон.

Кандидатът на ЕНП за кмет на Меричлери Ангел Колев /в ляво/ излиза на балотаж другата неделя

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини