Лекар бави процес срещу старец, наръгал зет си - преглед на печата

Лекар бави процес срещу старец, наръгал зет си - темата е от новия брой на "Тракия 21 век", които днес излиза по реповете. Става дума за семейна драма, разиграла се в Скобелево преди три години и която Темида още не може да разреши. По казува пред съда застава 81-годишният Стоян Генчев, който е обвинен в опит за убийство на Фреди Георгиев.

Пейчева пое временно Окръжния съд - друга тема с адрес Темида. От дописката от първа страница става ясно, че тече конкурс за избор на шеф на ХОС, Пейчева ще изплнява функциите на ръководител до приключване на конкурса.

Нашариха със свастики училище "Васил Левски", тема отново от отминалата седмица. по случая полицията уличи две момчета на 15 и 16 години, по-малкият е доведен в РУП-Димитровград.

Хиляди се докоснаха до иконата на Св.Богородица Златна ябълка - пише още изданието. Чудотворната реликва бе донесета в Димитровград от ахримадрид Арсений.

ФК "Димитровград" отива на четвърт финал за купата на аматьорите - пише още в новия си брой "Тракия 21 век". През седммицата синьо-жълтите излъгаха "Хасково -2" с 2:1 като гости. Така момчетата на Митко Добрев ще се срещнат в следващия кръг с отбор от Пловдив.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини