Глобиха с 500 лв. кмета на Добрич - преглед на печата

С глоба от 500 лв. вчера бе одрусан кметът на село Добрич Марин Маринов, пише в новия си брой вестник"Тракия 21 век". Униформен полицай му връчил наказателното постановление, заради това, че в деня на първия тур Маринов влезнал с оръжие в избирателната комисия. Изданието допълва, че наложената му глоба ще бъде обжалвана пред Районен съд-Димитровград.

Обширно интерю с новия кмет Иво Димов публикува на стр.6 "Тракия 21 век". Няма да правя каквото каже секретарката са думите на Димов, който смята, че е спечелил кметската битка с позитивна кампания и в същото време се надява на има най-успешния мандат в историята на Димитровград.

Още едно интервю предлага на читателите си "Тракия 21 век". То е с главният изпълнителен директор на "Неохим" Димитър Димитров, който казва, че завода си остава първенец вече 60 години. Утре торовият гигант навършва 60 години от създаването си.

Бивш кмет руши детски кът, за драмата след изборите в димитровградското село Крум пише и седмичникът в новия си брой. Георги Ангелов, който остана втори във вота за местна власт решил да си прибере направеното в неговия мандат.

Още политически теми от "Тракия 21 век"-д-р Максим Господинов излиза в политическа пенсия, ще работим за доброто на Димитровград казват на среща с медиите от коалиция "Да за Димитровград".

На страница Спорт -ФК "Димитровград 1947" пак стъпи на криво. Синьо-жълтите играха в сряда с Арда -Кърджали и загубиха с 2 гола.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини