Дългоочаквано: ФК Димитровград размаза Чирпан с 5 гола

Футболният отбор на Димитровград прекъсна черната серия от загуби в последните три мача и днес успя да победи тима на Чирпан с 5:0. Двубоят се игра на димитровграския стадион "Миньор" този следобед.

В 30-ата минута Живко Митев от малък ъгъл заби топката под гредата. Георги Христов изведе на голова позиция Йозджан Махмуд, който не сбърка за 2:0. В края на първото полувреме Петър Станев-Царицата покачи на 3:0.

През второто полувреме Владислав Узунов се разписа два пъти, като оформи крайното 5:0. Мачът ще се запомни с множеството греди над вратата на противника на стадион "Миньор".

Това е дългоочаквана победа за ФК Димитровград след като в сряда нашият тим загуби като гост от Арда-Кърджали. Домакините биха димитровградчи с 2 гола. В момента ФК "Димитровград 1947" е на 9-то място във временното класиране в Югоизточната В група.

Синьо-жълтите загубиха 3 точки след като „Родопа“ (Смолян) напусна първенството. Това е вторият тим, който се отказва, преди това същото стори „Тунджа“ (Ягода), а димитровградчани са на минус с 6 точки и 12 гола.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини