Борец с нежно име е №1 на Димитровград за 2011 г.

Виктория Бобева поледи в класацията за най-успешен състезател от спортните клубове в Димитровград за 2011 година

Състезателката по борба на СКБ-Димитровград Виктория Бобева бе избрана за спортист на община Димитровград за 2011 година. Отличието на Виктория бе връчено на официална церемония снощи от кмета Иво Димов. Общо пет състезатели на Клуба по борба - Димитровград намериха място в ТОП 10 на най-успелите спортисти за изминалата година. Втори стана Димитър Иванов, трети в класирането е миналогодишния победител в надпреварата Микяй Наим, четвъртата позиция е за Веселин Петров.

Пета в ТОП 10 на димитровградските спортисти е каратистката Дарина Михова от Киокушин карате клуб – Димитровград. Мартин Бъчваров от клуба по акробатика “Младост” е на шеста позиция. На седмо място е друг възпитаник на Киокушин карате клуба, това е Радослав Вълчанов. Осмото място си поделя двойката в акробатиката Мария Михова и Жаклин Вълчева. Още един борец заема деветото място в престижната класация, това е Павел Иванов от СКБ-Димитровград. Десети е състезателят по тенис на корт Златомир Станимиров.

За втора година Салим Наим е треньор на община Димитровград

Най-успешен треньор  за втора поредна година е Салим Наим от СКБ-Димитровград. Неговото отличие връчи председателят на Общинския съвет Стефан Димитров. Втори в класацията заради постиженията в треньорската си работа бе отличен Иван Нондов от Киокушин карате клуб –Димитровград. Треньорът по акробатика  от клуб “Младост” Димитър Димов е трети.

За цялостен принос в развитието на спорта в общината бе отличен преподавателят Кольо Марков

За цялостна преподавателска дейност журито, съставено от спортни деятели, миналогодишни носители и журналисти отличи преподавателят по физическо възпитание Кольо Марков. Най-успешен учител по физическо възпитание за изминалата година стана Диню Динев от училището в Меричлери. Втори в класирането е Николина Ташева от ПМГ”Ив.Вазов”, която си поделя наградата с Петко Колев от ОУ”П.Славейков”.

Най-успешните треньори на общината за 2011-та - Салим Наим, Иван Нондов и Димитър Димов

Че ще работят в подкрепа на спорта в общината и развитието на базата се обявиха снощи кметът Иво Димов и председателят на ОбС Стефан Димитров.

 За доброто настроение на гостите на церемонията се погрижиха танцьорите от балетен център “Галаксико”. Мероприятието навести и дядо Коледа, придружаван от Снежанка, които раздадоха късметчета и забавни награди.

Най-успешните преподаватели за 2011 година в Димитровград -Петко Колев, Николина Ташева, Диню Динев
Специална вечеря бяха подготвили от общината за гостите на церемонията
ТОП 10 на най-добрите димитровградски спортисти за 2011 година
Снежанка раздаде късметчета на гостите, една от първите бе победителката Вики Бобева
Дядо Коледа се отби на масата на кмета и председателя на ОбС
Танцьорите от "Галаксико" се погрижиха за настроението

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини