Триумф на Бобева като спортист, Салим Наим е треньор на 2011-та -преглед на печата

Триумф на Бобева като спортист, Салим Наим е треньор на 2011-та"- това е водещото заглавие на "Димитровградски пазар", който днес излиза от печат. На първата си страница седмичникът публикува победителите от проведената сред спортни деятели, журналисти, клубове, училища анкета. Спортистът, треньорът и учителят по физическо възпитание на 2011 година бяха обявени на церемония в димитровградски ресторант снощи.

ОбС ще определя стимули за местни производители- тема също от първа страница на "Димитровградски пазар". Става дума за решение, взето на последното заседание на Общинския съвет, което касае търговците на Неделното тържище. Те могат да ползват отстъпка от годишната такса, ако платят наема си до края на януари или март.

Половината от възможностите за работа - за шивачки, под това заглавие единственото печатно издание в Димитровград прави анализ на обявените на трудовата борса места. Както става ясно, търсят се най-вече работници за шивашкия бранш. Още един акцент от вестника на същата тема - Изнесен офис на трудовата борса правят в Меричлери. Това става възможно след като решение взеха съветниците от Димитровград на последната за годината сесия.

Спад на оборотите отчитат хлебари пред настъпление на монополистите - по темата за новата цена на хляба и в Димитровград пише печатното издание. От средата на миналата седмица насъщния се продава за 70 ст. бройката.

Данъчни продават на търг поредните 8 кг. контрабандно злато - темата е от последната страница на "Димитровградски пазар". Бижутата са иззети в полза на държавата от Свиленградската митница и от хасковски магистрати, става ясно от дописката.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини