19 °C

Кой къде ще посрещне 2012-та година?

На Пампорово ще празнуват председателят на ОбС Стефан Димитров и кметът Иво Димов

Къде популярни и обществени личности от Димитровград и общината ще посрещат Новата 2012-та година реши да попита Dimitrovgrad.bgvesti.net в навечерието на празниците.

Кметът Иво Димов ще празнува със семейството си в курорта Пампорово. Пак там ще посрещне Новата година и председателят на ОбС Стефан Димитров, който е избрал компанията на сина си Димитър и свои приятели.

Депутатът от Димитровград Катя Чалъкова е предпочела празненството на Новата година да е в съседно Хасково в компанията на приятели.

Шефът на димитровградската пожарна служба Иван Пачов ще остане в къщи със семейството си на Нова година. Домашна обстановка е избрал и председателят на КДК- Димитровград Инко Бургелов. Той ще бъде в компанията на съпругата си и своя внук, който му е на гости.

Катя Чалъкова ще посрещне Нова година в Хасково

Колеги селски кметове е поканил на новогодишната трапеза управникът на димитровградското село Добрич Марин Маринов. Той ще посрещне 2012-та в заведение в селото, заедно с близки и семейството си. С близките си на 31 декември и в домашна обстановка ще бъде и наместникът на село Райново и един от атрактивните управници в димитровградско Николай Апостолов.

Добричният кмет ще събере колеги в заведение в селото

Отец Георги Тодев от храм "Свети Димитър"в Димитровград също е избрал домашна обстановка за посрещането на 2012 година, довери той пред Dimitrovgrad.bgvesti.net. Сред близките си у дома в Хасково ще бъде и хореографът на балетен център "Галаксико" Тихомир Митев. "Това е единственото време в година, което прекарвам задължително със семейството си", уточни Митев.

С близките си ще посрещне 2012-та Тихомир Митев, хореограф на "Галаксико"

Огромна част от димитровградчани също предпочитат домашната обстановка на 31 декември вечерта, сочи анкетата на Dimitrovgrad.bgvesti.net. От общо 101 гласували, 73% ще останат на Нова година в къщи, други 11,88% ще са на заведение. В планината ще посрещнат 2012 година 7,92% от гласувалите, а от 101 души, едва 6 ще са в чужбина на празника.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини