Кой къде ще посрещне 2012-та година?

На Пампорово ще празнуват председателят на ОбС Стефан Димитров и кметът Иво Димов

Къде популярни и обществени личности от Димитровград и общината ще посрещат Новата 2012-та година реши да попита Dimitrovgrad.bgvesti.net в навечерието на празниците.

Кметът Иво Димов ще празнува със семейството си в курорта Пампорово. Пак там ще посрещне Новата година и председателят на ОбС Стефан Димитров, който е избрал компанията на сина си Димитър и свои приятели.

Депутатът от Димитровград Катя Чалъкова е предпочела празненството на Новата година да е в съседно Хасково в компанията на приятели.

Шефът на димитровградската пожарна служба Иван Пачов ще остане в къщи със семейството си на Нова година. Домашна обстановка е избрал и председателят на КДК- Димитровград Инко Бургелов. Той ще бъде в компанията на съпругата си и своя внук, който му е на гости.

Катя Чалъкова ще посрещне Нова година в Хасково

Колеги селски кметове е поканил на новогодишната трапеза управникът на димитровградското село Добрич Марин Маринов. Той ще посрещне 2012-та в заведение в селото, заедно с близки и семейството си. С близките си на 31 декември и в домашна обстановка ще бъде и наместникът на село Райново и един от атрактивните управници в димитровградско Николай Апостолов.

Добричният кмет ще събере колеги в заведение в селото

Отец Георги Тодев от храм "Свети Димитър"в Димитровград също е избрал домашна обстановка за посрещането на 2012 година, довери той пред Dimitrovgrad.bgvesti.net. Сред близките си у дома в Хасково ще бъде и хореографът на балетен център "Галаксико" Тихомир Митев. "Това е единственото време в година, което прекарвам задължително със семейството си", уточни Митев.

С близките си ще посрещне 2012-та Тихомир Митев, хореограф на "Галаксико"

Огромна част от димитровградчани също предпочитат домашната обстановка на 31 декември вечерта, сочи анкетата на Dimitrovgrad.bgvesti.net. От общо 101 гласували, 73% ще останат на Нова година в къщи, други 11,88% ще са на заведение. В планината ще посрещнат 2012 година 7,92% от гласувалите, а от 101 души, едва 6 ще са в чужбина на празника.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини