3 000 лв. за обновяване на ехограф в АГО -преглед на печата в Димитровград

Новият брой на "Димитровградски пазар"

Запазват част от кметските наместници, промени в Райново - това е водещата тема на новия брой на "Димитровградски пазар", чийто първи брой за 2012-та година излиза от печат днес. От материала става ясно, че част от 12-те малки населени места в община Димитровград запазват досегашните си наместници. Става дума за Върбица и Великан, където със сигурност ще останат старите управници. Промени има в Райново, където Николай Апостолов е сменен от Митко Желязков.

3 000 лв. за обновяване на ехограф нужни в АГ-отделението - тема също от първа страница на димитровградският вестник. Това стана ясно при гостуването на кметът Иво Димов в АГО, където той дари с подаръци първото в общината бебе за 2012-та година.

БДЖ с ново разписание на движението по линията Димитровград-Пловдив, тези промени влизат в сила от днес, 10 януари става ясно от дописка на стр.9. Причина са продължаващите ремонтни дейности по високоскоростната отсечка до Свиленград.

Преизбраха Леко Леков за лидер на общинското БЗНС - темата също е намерила място в новия брой на "Димитровградски пазар". Това стана ясно на конференция, проведена тази неделя в Димитровград.

Димитровградчани преоткриват книгите, 1000 повече в библиотеката - такава е статистиката в димитровградската библиотека "П.Пенев" в началото на годината. Проучване на вестника показало, че само за първото полугодие на 2011-та в библиотеката има 500 тома новозакупена литература.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини