Стефан Димитров ще представлява Конфедерацията на работодателите към Бюрото по труда

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ определи за свой представител и член на Съвета за сътрудничество към Дирекция Бюро по труда в Димитровград Стефан Димитров. Той стана регионален председател на КРИБ в града край Марица. Димитров е директор на дирекция „Управление и развитие на човешките ресурси в „Неохим” АД.

Торовият производител членува в работодателската организация, която ще го представлява и в Националния съвет за тристранно сътрудничество, информираха днес от пресслужбата на завода.

КРИБ произвежда три-четвърти от Брутния вътрешен продукт на България, дава работа на над 700 000 души, обединява над 10 500 компании, колективни и индивидуални членове, осигурява над три-четвърти от българския бизнес.

Мисията на Конфедерацията като най-голямата работодателска организация е да бъде ефективна в подобряването на бизнес климата в страната, да подпомага членовете си в споделянето на добри производствени практики, да повишава конкурентноспособността на българската икономика. Конфедерацията е активен участник в социалния диалог. Има 66 регионални представителства в цялата страна, едно то които е в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Стефан Димитров
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини