Samsung представя революционна перална машина с WiFi

Samsung Electronics, световен лидер в сектора на дигиталните медии и цифровите технологии, представи поредната технологична иновация в лицето на най-голямата домакинска перална машина с предно зареждане WF457 и капацитет от приблизително 127 литра. Моделът разполага с новата система Smart Control, която позволява бързо, удобно и ефективно изпиране.

WF457 с Wi-Fi дебютира по време на международното шоу за потребителска електроника CES 2012. Системата Smart Control позволява на потребителите, чрез безжичен рутер и специално приложение за смартфон, да следят перилните цикли и оставащото време до тяхното завършване, както и да спират работата на пералнята от разстояние.

В допълнение, системата Smart Care на Samsung премахва нуждата от наръчник за работа като бързо открива проблемите в пералнята и изпраща съобщение до смартфона на собственика й. Моделът разполага с най-големия 8-инчов цветен LCD сензорен дисплей в индустрията, който, по интуитивен и стилен начин, позволява лесен избор на необходимата перилна програма.

Моделът WF457 разполага с функцията SpeedSpray, която осигурява почистваща струя вода с разтворен перилен препарат, последвана от изплакваща такава. По този начин времето за изпиране се съкращава с до 25% в сравнение с традиционните перални.

„Стратегията на Samsung е да осигури на потребителите по-добра свързаност с домакинските уреди и устройства”, казва Кевин Декстър, старши вицепрезидент на дивизията Home Appliance Sales and Marketing към Samsung Electronics America. “Пералнята Samsung WF457 дава възможността за безупречно изпиране с иновативната технология SpeedSpray и времева ефективност и удобство, благодарение на системата Smart Control.”

Функционалностите на WF457 включват и:

Най-големият капацитет в индустрията – може да побере 31 кърпи за баня

Седем Specialty Cycles, които, за разлика от специфичните програми за различен тип петна, премахват всякакъв тип замърсяване и осигуряват безупречно изпиране.

Функцията Eco Seal, благодарение на която се предотвратява натрупването на утайка около вратата на пералнята

Технологията PowerFoam™ на Samsung, която смесва перилния препарат с въздух и вода, за да се получи мощна почистваща пяна, която прониква по-бързо в замърсените материи

Steam Cycles при пералнята и съответстващата сушилня, които подобряват изпирането, намаляват мачкането и освежават тъканите

Stainless Steel Diamond Drum дизайн, който намалява износването на деликатните материи

Технология VRT Vibration Reduction Plus™, която осигурява безшумна работа дори при 1300 завъртания на барабана в минута

Функция Smart Vent Sensing при сушилнята DV457 съобщава на потребителите кога уредът има нужда от почистване, за да се предотвратят потенциални пожари и други инциденти.

WF457 получи признанието „Най-ефективна перална машина 2011” от ENERGY STAR, както и награда за иновация по време на CES 2012 в категорията за еко-дизайн, като по този начин се превръща в пример за еко-ефективност в индустрията. Моделът изразходва едва 96 kWh на година и до 70% по-малко вода. Пералнята е първата на Samsung, която се включва в програмата Smart Grid за по-ефективно енергийно потребление и намаляване на въглеродните емисии.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини