Дамите от Инер Уил клуб сбъднаха мечтата на димитровградчанка да има бебе

В края на 2011 -та дамите от Инер Уил клуб в Димитровград отпразнуваха 4-ти рожден ден, снимка-Инер Уил Клуб

Димитровградчанката Таня Ангелова днес стана майка на малката Валентина, бебе родено благодарение на кампанията за набиране на средства за инвитро процедура, подета от Инер Уил клуб-Димитровград. Малката принцеса се появи на бял свят с манекенски размери - тежи 3 кг и е голяма 50 см.

През февруари 2010г. ротарианските съпруги организираха благотворително дамско парти под надслов „Помощта носи надежда”. Събралите се над 200 жени, подкрепиха кампанията за набиране на средства за инвитро процедура за димитровградчанката, преминала през няколко неуспешни опита за забременяване.

Гостите на благотворителното мероприятие преди две години успяха да наберат всички средства за стартиране на процедурата. Това обаче отне време, припомниха днес от Инер Уил Клуб.

Димитровградчанката е получила час при най-добрия специалист в България д-р Стаменов от Центъра за репродуктивно здраве „Надежда” и клиника Малинов. Той и д-р Персенска са помогнали на бял свят да се появи така желаното бебче. Ротарианските съпруги са благодарни на специалистите за реализирането на каузата до успешен край.

Днес от клуба на димитровградските дами сърдечно благодарят на всички, помогнали за осъществяване на благородното начинание. На семейството на малката Bалентина желаят щастие, любов , усмивки и мечти.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини