Авангарден детски мюзикъл възмути учители

"Извънземни" посетиха театъра като част от детския рок мюзикъл

Първият по рода си детски рок мюзикъл гледаха днес димитровградски ученици в зала на Общински театър "Апостол Карамитев". Спектакълът за малчутани се казва "По ръба на небето" и е дело на екипа на Весела Кунчева и Ина Божидарова.

Деца от три местни училища - Пенчо Славейков", "Алеко Константинов" и "Любен Каравелов" препълниха залата на театъра и искренно се забавляваха.

Нетрадиционният на пръв поглед детски спектакъл бе съчетан с рок музика и посещения на извънземни, но в основата си подсказва за силата на въображението и забравените детски мечти, анонсираха от театъра преди дни.

Недоволни от авангардното представяне и силната на моменти музика преподавателите, които придружаваха децата ги изведоха преди края на представлението днес по обяд. Пред наш репортер учители от ОУ"П.Славейков" коментираха, че озвучаването на пиесата не е било на ниво. Заради липсата на микрофони децата и преподавателите трудно чували репликите на актьорите. Според педагозите, трудноразбираемо било и посланието на детския мюзикъл, който продължил час и 40 минути.

Децата изпълниха залата на театъра до краен предел

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини