Избраха Стефан Димитров в Управителния съвет на НАПОС

Стефан Димитров бе избран в УС на НАПОС

Председателят на Общинския съвет в Димитровград Стефан Димитров бе избран в Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общинските съвет в Република България /НАПОС/. Това стана по време на провелото се вчера в град Пловдив общо събрание на организацията, казаха от канцеларията му.

В организацията влизат още шефовете на Общинските съвети в Стражица Илиян Маринов, на Пловдив – арх. Илко Николов и др.

За председател на НАПОС бе избран шефът на ОбС – Созопол Красимира Германова. Нейни заместници станаха председателите на общинските съвети в Сливен и Момчилград Соня Келеведжиева и Сунай Халил.

По време на форума е бил направен отчет на дейността на организацията и се е приел бюджетът за 2012 година. От Асоциацията отчетоха напредък по отношение на условията, при които работят общинските съвети в България.

Проблем за НАПОС е намаляването на размера на приходите от Републиканския бюджет към общинските бюджети, а оттам и към тези на Общинските съвети.

Всички 136-ма председатели на общинските съвети, участвали във форума, са присъствали на демонстрация “Сепариране на битови отпадъци и сепариращи инсталации”.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини