Журналисти и фоторепортери от димитровградско училище показват изложба

Тридесет избрани фотомомента от дейността си представиха снощи в Изложбена зала „Асен Крайшников” ученици от клубовете „Млад журналист” и „Аз, фотографът”от СОУ „Любен Каравелов”, с ръководител главният учител Живко Русев.

Носеща заглавие „Фоторепортер 2012”, изложбата показва свършеното от февруари насам по проект УСПЕХ, акцентира в представянето си ръководителят на клубовете.

В мултимедиен вариант бе представен и поредният брой на вестник „Каравеловец”. Съчетавайки двете представителни изяви, можем да кажем, че приключваме първата година по проект "Да направим училището  привлекателно за младите хора” наистина с успех, беше част от приветственото обръщение на Живко Русев към възпитаниците му.

Поздрав към учениците отправиха и председателят на Клуба на дейците на културата Инко Бургелов. Като домакин на изявата на каравеловци и като председател на Фотографско общество – Димитровград, той пожела на единайсетокласниците да продължават да търсят красивите мигове и да ги запечатват с фотоапаратите си, както и да обогатяват документално летописа на своето училище, участвайки пряко в създаването на неговата история.

Гости на изявата на каравеловци бяха Христо Цветков – председател на ПК „Култура, вероизповедания и средства за масова информация” в Общинския съвет, преподавателят от ПГХХТ „Проф. д-р Асен Златаров” Георги Гочев, учители от СОУ „Любен Каравелов”, съученици и приятели.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини